Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mario Balotelli İtalya Milli Takımı'na nasıl çağrılmaz! Adana Demirspor'dan bir garip tepki...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Mario Balotelli İtalya Milli Takımı'na nasıl çağrılmaz! Adana Demirspor'dan bir garip tepki...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Adana Demirspor Kulübü, İtalyan golcü Mario Balotelli’nin İtalya Milli Takımı’na çağrılmamasının ardından, “Mario Balotelli’nin İtalya Milli Takımı'na seçilmeyişini hayretle karşılıyoruz” açıklamasını yaptı.

Adana Demirspor, Balotelli'nin İtalya Milli Takımı'na çağrılmamasına tepki gösterdi... 26 sene sonra Süper Lig’e çıkan Adana Demirspor, ligi 55 puan toplayarak 9. sırada tamamladı. Takımın İtalyan golcüsü Mario Balotelli de bu sezonu 31 maçta 18 golle tamamladı ve sezonda gol krallığında aynı gol sayısını yakalayan Hatayspor forveti Ayoub El Kaabi ile beraber 2. oldu. Ancak Roberto Mancini tarafından milli takıma yine çağrılmadı.

BEKLENTİ OLUŞMUŞTU

Mario Balotelli’nin İtalya Milli Takımı’na çağrılmamasının ardından Adana Demirspor Kulübü, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. ‘Ne Zaman?’ başlığıyla yapılan paylaşımda, “Kariyerinin en golcü ikinci sezonunu geçiren, Türkiye’deki tutumu ve performansı ile örnek olan Mario Balotelli’nin İtalya Milli Takımı'na seçilmeyişini hayretle karşılıyoruz ve soruyoruz; Şimdi değilse, ne zaman" ifadelerine yer verildi.

Son oynanan Göztepe maçında 5 gol atan 31 yaşındaki santrfor Adana'da kariyerinin yeniden ayağa kaldırmış ve teknik direktör Mancini tarafından 7 yıl sonra yeniden Azzurri forması verilmesi gündeme gelmişti.

Mario Balotelli İtalya Milli Takımı'na nasıl çağrılmaz! Adana Demirspor'dan bir garip tepki...

KARAGÜMRÜK'TEN DE EMRE MOR TEPKİSİ

Fatih Karagümrük, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’a Emre Mor'u çağırmadığı için tepki gösterdi; “Ne yazık ki Sayın Stefan Kuntz, futboldaki haksızlık oyununun bir parçası olmuştur. Emre Mor’u Milli Takım’a almayan anlayış, bu milletin temsilcisi olamaz. Olsa olsa; çeşitli odakların temsilcisidir”

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...