Galatasaray'da kediye bile fatura kesildi! Simba'yı gönderdiler...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Galatasaray'da kediye bile fatura kesildi! Simba'yı gönderdiler...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray'da devrik başkan Burak Elmas'ın stadyumda görüp sahiplendiği ve Simba ismi verilen kedi, kulüpten gönderildi! Kediyi kovma kararının "uğursuzluk getirdiği" gerekçesiyle alındığı iddia ediliyor.

Galatasaray'da kedi skandalı! Kedileri çok seven devrik başkan Burak Elmas, Nef Stadı'nda gezinirken gördüğü bir kediyi sahiplenmiş ve kulübe emanet etmişti .Simba ismi verilen kedi taraftarlar arasında da şöhrete kavuşmuş, hatta GS TV'de canlı yayına bile çıkartılmıştı.

TORRENT'İ GÖNDERMEDEN KEDİYİ GÖNDERDİLER

Kabus gibi bir sezon geçiren Galatasaray'da önce teknik direktör Fatih Terim gitti, ardından başkan Burak Elmas devrildi. Sarı-Kırmızlılar önümüzdeki günlerde yeni başkanını seçecek. Galatasaray'ın başına ya Dursun Özbek ya da Eşref Hamamcıoğlu geçecek.

Sabah'ın haberine göre; Camia seçimi beklerken fatura Simba'ya kesildi! Teknik direktör Domenec Torrent'in suyunu yedek kulübesinin kenarına koyduğu ve çok sevdiği kedi, "uğursuzluk getirdiği" gerekçesiyle kulüpten gönderildi ve yeniden sahiplendirildi.

Galatasaray'da kediye bile fatura kesildi! Simba'yı gönderdiler...

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...