Mergim Berisha'nın Royal Antwerp'e attığı gol, UEFA Avrupa Ligi'nde yılın golü seçildi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Mergim Berisha'nın Royal Antwerp'e attığı gol, UEFA Avrupa Ligi'nde yılın golü seçildi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçeli Mergim Berisha'nın Royal Antwerp deplasmanında attığı nefis gol, UEFA Avrupa Ligi'nde yılın golü seçildi... D Grubu'nda mücadele eden Sarı-Lacivertliler, 6. hafta mücadelesinde Belçika ekibini 3-0 mağlup edip gruptan çıkmayı başarmıştı.

Fenerbahçe'nin geçen yaz kadrosuna kattığı ve büyük harflerle "FORVET" diye tweet attığı Mergim Berisha, UEFA Avrupa Ligi'nde yılın golünü attı... 24 yaşındaki Kosova asıllı Alman santrfor, D Grubu'nda 6. hafta mücadelesinde Royal Antwerp deplasmanında attığı nefis golle konuşulmuştu. UEFA Avrupa Ligi sezonun en iyi golü olarak Berisha'nın golünü seçti.

Fenerbahçe o maçta Belçika ekibini 3-0 mağlup edip gruptan çıkmayı başarmıştı. Sarı-Lacivertliler daha sonra Olympiacos'a elendi.

BERİSHA SATIŞ LİSTESİNDE

Avusturya'nın Salzburg takımında 5 milyon euroya transfer edilen Berisha, 34 maçta 8 gol, 3 asistle oynadı. Taraftarın gözüne bir türlü giremeyen futbolcu son olarak "karısını dövdü" haberleriyle gündeme gelmişti. UEFA Avrupa Ligi'nde yılın golünü atması, yönetimin de transfer masasında elini güçlendirmiş oldu. 

Gelecek sezon daha etkili bir forvet almak isteyen Fenerbahçe, Mergim Berisha'yı satmak istiyor.

Mergim Berisha'nın Royal Antwerp'e attığı gol, UEFA Avrupa Ligi'nde yılın golü seçildi

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...