Guti'den Trabzonspor yorumu... "Şampiyon olmalarına şaşırdım"

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Guti'den Trabzonspor yorumu... "Şampiyon olmalarına şaşırdım"

SPOR Haberleri  / AA

Real Madrid ve Beşiktaş'ın unutulmaz yıldızı Guti Hernandez, AA'ya konuştu... İspanyol efsane, "Bu sene Ballon d'Or'u Benzema'ya vermezlerse Ballon d'Or'a inanmayı bırakırım" dedi. Guti'nin "Genellikle Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin şampiyon olacağı düşünülüyor. Açıkçası Trabzonspor’un şampiyonluğuna biraz şaşırdım" sözleri dikkat çekici..

 Real Madrid'in efsane futbolcularından Guti Hernandez, Süper Lig'de büyük takımların, ısrarla yaşı büyük oyuncuları transfer etmekle hata yaptıklarını söyledi.

İspanyol futbolunda iz bırakan isimlerden olan ve İspanya 1. Futbol Ligi'nin (LaLiga) dünyadaki elçiliğini yapan Guti, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Beşiktaş'ta 2010-2011'de forma giyen Guti, Türk futbolunun büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, "Türk taraftar kitlesinin enerjisi, coşkusu çok üst seviyede. Türkiye’deki büyük takımların bütçelerini zorlayarak, belki aşarak çok fazla para harcarken bile istedikleri sonuçları alamadıklarını gözlemliyorum. Ben tabii ki her zaman Beşiktaş’ı en üstte görmek istiyorum ama Türkiye Süper Lig’i zor bir lig. Çok çekişmeli geçiyor. Türkiye'deki büyük takımlar ilginç şekilde ısrarla yaşlı oyuncu transfer etmeye devam ediyor. Bu isimlerin takımlara ne kadar katkı sağladığından da emin olamıyorum. Ama maalesef bu şekilde devam ediliyor." dedi.

"HEP 3 BÜYÜKLER ŞAMPİYON OLURDU"

Süper Lig'de Trabzonspor'un şampiyonluğunu da değerlendiren İspanyol yıldız, "Trabzonspor'u şampiyonluğundan dolayı tebrik ederim. Genellikle Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin şampiyon olacağı düşünülüyor. Bu nedenle açıkçası Trabzonspor'un şampiyonluğuna biraz şaşırdım. Şaşırdığımı söyledim ama son yıllarda Süper Lig'de üç büyükler dışında da şampiyonlar görmeye başladık." şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ BENİM İÇİN ÖZEL BİR KULÜP"

Beşiktaş'ta ayrıca kısa süreli antrenörlük yapan Guti, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü olmak isteyip istemediği sorusuna şu yanıtı verdi:

"Beşiktaş benim için özel bir kulüp. Beşiktaş'ta yardımcı antrenör olarak çalıştım, teknik direktörlük için bir teklif almadım. Tabii ki hiçbir zaman, hiçbir kapıyı kapamıyorum. Hep aynı cevabı veriyorum, güzel projelerde bulunmak, ilerlemek istiyorum. Bir projenin arkasında iyi bir planlama, güzel bir ruh varsa her zaman seve seve o projede bulunmak isterim. Teknik direktörlüğe geri dönmek için herkesin inandığı bir proje içinde bulunmak istiyorum. Aradığım şeylerden biri de kulübün iyi bir vizyona sahip olması ve pozitiflik. Kulübün, benim ve oyuncuların mutlu olduğu bir yerde, iyi sonuçlar alınacağına inanıyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...