Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'den intikamı... Milli yıldız Trabzonspor yolunda!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'den intikamı... Milli yıldız Trabzonspor yolunda!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son dakika Trabzonspor haberleri... Ali Koç'un talimatıyla Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve satış listesine koyulan Ozan Tufan için Trabzonspor devreye girdi. Milli yıldız onurunu kıran bu davranışının intikamını almak için Bordo-Mavililer'in teklifini fırsat olarak görüyor.

Son dakika Trabzonspor haberleri... Fenerbahçe'nin Mesut Özil'le birlikte kadro dışı bıraktığı ve seneye takımda düşünmediği Ozan Tufan için Trabzonspor devrede! Karadeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ozan için Fenerbahçe ile bir görüşme yapılmayacak. Ancak menajerine “eğer bonservisini bedelsiz alırsan, Abdullah hoca seninle çalışmak istiyor” mesajı gönderildi.

ABDULLAH AVCI'NIN TRANSFER LİSTESİNDE

Trabzonspor'u 38 yıl sonra şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Abdullah Avcı transfer raporunu verdi… Habere göre; sol bek, sağ bek, sağ stoper ile 6 ve 8 numarayı beraber oynayacak bir oyuncu transferi istedi. 6-8 numara oynayacak oyuncu olarak Beşiktaş’la yollarını ayıran Oğuzhan Özyakup gündemde. Sürpriz isimse Ozan Tufan oldu.

BEŞİKTAŞ OZAN TUFAN'DAN ÇIKTI

Ozan Tufan'ın ismi Beşiktaş'la daha çok anılsa da, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beyaz TV'de tecrübeli orta saha için teklif gelmediğini söylemişti. Sezon başında Premier League'e giden milli futbolcu Watford'da tutunamayıp geri dönmüştü. Özellikle sosyal medyada yapılan "Premier League topçusu değilmiş evine döndü" yorumlarına çok takan 27 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

Kendisini yeniden kanıtlamak isteyen Ozan Tufan'ın Trabzonspor ihtimalini gözden geöçirdiği ve ailesiyle bu konu üzerine düşündüğü öğrenildi. Abdullah Avcı ile tecrübeli futbolcunun arasındaki yakınlık da bu transferde önemli rol oynayabilir.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...