Beşiktaş Jordy Caecido için Bulgar kulübüne resmi teklifini iletti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Beşiktaş Jordy Caecido için Bulgar kulübüne resmi teklifini iletti

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Transferde önceliği santrfor pozisyonuna veren Beşiktaş, Polonyalı golcü Adam Busca ve Ekvadorlu golcü Jordy Caecido'nun kulüplerini kapısını çaldı. Siyah-beyazlı yöneticiler, Caicedo ve Buksa transferleri için CSKA Sofya ve New England'a resmi teklif yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, sportif direktör Ceyhun Kazancı'yla bir transfer zirvesi gerçekleştirdi.

Fransı çalıştırıcı, oyun tarzına uygun santrfor tipini anlattı ve listesindeki isimleri Kazancı'ya sundu.Geçtiğimiz sezon Chelsea'den büyük umutlarla kiralanan Belçikalı santrfor Michy Batshuayi'nin kalitesinin tartışılmayacağını ama sistemindeki santrfor modelinin başka olduğunu anlatan Ismael, Adama Busca ve Jordy Caecido isimlerini verdi.Ekvador Milli Takımı'nda da forma giyen 24 yaşındaki Caecido, son 1.5 yıldır Bulgaristan'da CSKA Sofya forması giyiyor.

3.5 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ

1.87'lik santrfor bu sezon Bulgar liginde 24 maçta 15 gol attı. Kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Caecido'nun bonservis bedeli 2 milyon euro.A Spor muhabiri Sercan Dikme'nin bilgilere göre Beşiktaş, Jordy Caicedo için oyuncuların kulübüyle temasa geçti.

Yönetim, Jordy Caicedo transferi için CSKA Sofya'ya 3.5 milyon Euro teklif etti. Ekvadorlu futbolcuya ise 4 yıllık sözleşme ve 1 milyon Euro maaş önerildi.

ADAM BUSCA 4 MİLYON EURO

Siyah-beyazlılar, Adam Buksa içinse New England'a 4 milyon Euro'luk bir teklif sundu.

Polonyalı futbolcuya ise 4 yıllık sözleşme ve 1.5 milyon Euro maaş teklif edildi.
Valerien Ismael'in her iki oyuncuya da onay verdiği Beşiktaş'ın iki oyuncudan birini kadroya katacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Sörloth transferi ise zora girdi... Kiralık gelmek istemeyen Norveçli santrforun önce 12 milyon euroluk bonservisi alınacak ardından da yıllık 3.5 milyon euro maaşı ödenecek.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bu maliyetlerin altına girmek istemediği için transfer şimdilik askıya alındı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...