Federico Valverde Şampiyonlar Ligi finalinden sonra evine giremeyecek! Eşini kızdıran espri dünya gündeminde...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Federico Valverde Şampiyonlar Ligi finalinden sonra evine giremeyecek! Eşini kızdıran espri dünya gündeminde...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Real Madrid'in 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Federico Velverde öyle bir pot kırdı ki... Uruguaylı futbolcu, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı eşine tercih edeceğini söyleyince tüm dünyada haber oldu!

Real Madrid, bu akşam Liverpool'la UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde kozlarını paylaşacak. Daha önce Kupa 1'i 13 kez müzesine götüren İspanyol devi, 14. şampiyonluk için Paris'te... Real Madrid'li futbolcular kazanmaya o kadar konsantre oldu ki, bu motivasyon bazı futbolcuların sözlerine bile yansıdı.

Real Madrid'in 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Federico Velverde, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı eşine tercih edebileceğini söyleyince sosyal medyada gündem oldu. Uruguaylı furbolcu dün gece maçın basın toplantısında "Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak, tüm oyuncuların hayallerini süsleyen, eşsiz bir deneyim. Onu kazanmak için hayatımdaki bir çok şeyden vazgeçebilirim. Oğlum hariç tabii ki, ancak eşimden emin değilim" ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcu şakasının mal olacağı sonuçları hemen farkedip "Hayır, hayır, şaka yaptım!. Ama çok şey verirdim... Her gün bir final oynamayı başaramazsınız. Umarım şampiyonluğu kazanabiliriz" diye kendisini düzeltti.

HERKES "KARISI KİM?" DİYE ARATTI

Valverde'nin bu sözleri haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında paylaşılmaya başlayınca herkes Valverde'nin eşinin kim olduğunu merak etti. Google'da dünya çapında binlerce kullanıcı "Valverde'nin eşi" veya "Valverde wife" yazıp arattı. Federico Valverde'nin eşi Arjantinli bir gazeteci ve TV sunucusu Mina Bonino. Çiftin, 2020 Şubat ayında doğan Benicio isimli bir oğulları var.

 Federico Valverde Şampiyonlar Ligi finalinden sonra evine giremeyecek! Eşini kızdıran espri dünya gündeminde...

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...