Fatih Terim Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan olay karşısında hayrete düştü! Hayatımda böyle bir şey görmedim

Düzenleyen:
Fatih Terim Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan olay karşısında hayrete düştü! Hayatımda böyle bir şey görmedim

SPOR Haberleri

Dün akşam Şampiyonlar Ligi finalinde yaşanan gecikme geceye damga vurdu. Karşılaşma tam 36 dakika gecikmeli başladı. Nedeni ise oluşan trafik nedeniyle seyircilerin stada gecikmesi ve bazı taraftarların maça kaçak girmeye çalışması oldu. Real Madrid ile Liverpool maçını yorumlayan Fatih Terim ise "Hayatım boyunca böyle bir şeye rastlamadım, görmedim. Bizim ülkemiz organizasyon olarak çok çok ileride. Biz bu organizasyonu çok güzel yaparız." yorumunda bulundu.

Real Madrid ile Liverpool’un karşı karşıya geldiği Şampiyonlar Ligi finalinde maçın geç başlaması geceye damga vurdu. Maçı yorumlayan Fatih Terim ise hayrete düştüğünü ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi. 

“HAYATIM BOYUNCA BÖYLE BİR ŞEYE RASTLAMADIM” 

Fatih Terim canlı yayında yaptığı açıklamada, "Hayatım boyunca böyle bir şeye rastlamadım, görmedim. Bizim ülkemiz organizasyon olarak çok çok ileride. Biz bu organizasyonu çok güzel yaparız. Son anda yine vazgeçmezlerse. Çok daha güzel yaptık daha önce." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...