Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu hayatının şokunu yaşadı...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu hayatının şokunu yaşadı...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

VakıfBank'ın yıldızı Tuğba Şenoğlu, Voleybol Miletler Ligi'nde mücadele edecek A Milli Kadın Takımı'nın geniş kadrosunda ye almıştı ancak başantrenör Giovanni Guidetti, 24 yaşındaki smaçörü nihai kadroya almadı. Milli voleybolcunun Twitter tepkisi olay oldu...

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Voleybol Miletler Ligi'nde mücadele edecek A Milli Kadın Takımı'nın geniş kadrosu açıklandığında pek sürpriz yoktu. Ancak kadrodan eleme yapması gereken başantrenör Giovanni Guidetti, VakıfBank'ın yıldızı Tuğba Şenoğlu'nu eledi. 24 yaşındaki smaçör nihai kadroya almamasına isyan etti. Milli voleybolcunun Twitter tepkisi olay oldu...

TUĞBA ŞENOĞLU TARAFTARI İKİYE BÖLDÜ

VakıfBank'ın 3-2 kazandığı Fenerbahçe şampiyonluk serisinde müthiş bir performans sergileyen Tuğba, CEV Şampiyonlar Ligi zaferinde de önemli rol oynamıştı. Nihai kadroda kendisine yer bulamayan milli voleybolcu, Twitter hesabından üzgün surat emojisi paylaştı. Yıldız isim Akdeniz Oyunları'nda ter dökecek. Şenoğlu'nun paylaşımı takipçilerini ikiye böldü. Bazı yorumlar şöyle:

Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu hayatının şokunu yaşadı...

"Bu yaklaşım profesyonel sporculuğa yakışmıyor. Ülkeyi temsil etme şansı size verilmiş, siz turnuva beğenmiyorsunuz. B takıma önderlik edebileceğiniz düşünülmüş ki oraya gönderiliyorsunuz. Hırs güzeldir fakat fazlası insana çok şey kaybettir."

"Ben bir senedir voleybol izliyorum. Cok fazla anlamam. Ama sunu soylemek istiyorum destek verenler olacaktir. Fenerbahçe ile yapilan son macta ve şampiyonlar ligi finalinde ki son anlarda Tugba’nin soğukkanlı olusu maclari kopardı. Saka mi bu karar??"

MİLLETLER LİGİ'NDE RAKİP İTALYA

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin ilk haftasında yarın İtalya ile karşılaşacak. Milletler Ligi'nde Ankara Spor Salonu'nda oynanacak ilk hafta maçları, 5 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek.

2022 FIVB Miletler Ligi Finalleri de 13-17 Temmuz'da yine Ankara'da düzenlenecek.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın maç programı şu şekilde:

31 Mayıs Salı:

15.30 Tayland-Bulgaristan

18.30 Türkiye-İtalya

1 Haziran Çarşamba:

15.30 Belçika-Sırbistan

18.30 Çin-Hollanda

2 Haziran Perşembe:

13.00 Tayland-Sırbistan

16.00 Bulgaristan-Hollanda

19.00 Belçika-İtalya

3 Haziran Cuma:

13.00 Sırbistan-Bulgaristan

16.00 Hollanda-İtalya

19.00 Türkiye-Çin

4 Haziran Cumartesi:

13.00 Tayland-Belçika

16.00 Çin-İtalya

19.00 Türkiye-Bulgaristan

5 Haziran Pazar:

13.00 Sırbistan-Hollanda

16.00 Tayland-Çin

19.00 Türkiye-Belçika

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...