Fenerbahçe paylaştı, sosyal medya yıkıldı! Ali Koç ile Jorge Jesus'tan dikkat çeken Türkçe diyalog

Düzenleyen:
Fenerbahçe paylaştı, sosyal medya yıkıldı! Ali Koç ile Jorge Jesus'tan dikkat çeken Türkçe diyalog

SPOR Haberleri

Dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşan Fenerbahçe, deneyimli hocanın Türkçe diyaloğunu içeren bir video paylaştı. Sosyal medyada yoğun ilgi gören videoda Jesus'un Ali Koç'a Türkçe karşılık vermesi yoğun ilgi gördü.

Deneyimli teknik direktör Jorge Jesus'u KAP'a bildiren Fenerbahçe, Portekizli hocayla ilgili sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yapıyor. Kulüp tarafından yapılan son paylaşımda Jesus'un Türkçe diyaloğu, sosyal medyayı adeta yıkıp geçirdi. Fenerbahçe anlaşmaya vardığı teknik direktör Jorge Jesus'un Ali Koç ile Türkçe konuştuğu bir videoyu paylaştı. "Jorge on the stage" yani "Jorge sahnede" etiketiyle paylaşılan videoda Jorge Jesus, Ali Koç'a "Hazır mısınız?" diye soruyor, Koç ise Portekizli hocaya "Hazırım" diyerek cevap veriyor.

"HAZIR MISINIZ?"

İlk olarak Fenerbahçe Stadı'nı gezen Jorge Jesus burada Başkan Ali Koç ile bir araya geldi. İkilinin buluşmasında yaşanan diyalog ise sosyal medyaya damga vurdu. Fenerbahçe'nin paylaştığı videoda Jorge Jesus, Ali Koç'a "Hazır mısınız?" diye soruyor, Koç ise "Hazırım" diyerek cevap veriyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...