Alex de Souza'dan Jorge Jesus yorumu... Fenerbahçe efsanesinda tam destek geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Alex de Souza'dan Jorge Jesus yorumu... Fenerbahçe efsanesinda tam destek geldi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Alex de Souza, Jorge Jesus'un yardımcısı olmayı kabul etmediği iddia edilmişti. İsmi kısa süre önce Hatayspor teknik direktörlüğü için de geçen Fenerbahçe efsanesi, Portekiz'in Record gazetesine verdiği röportajda Jorge Jesus'tan övgüyle söz etti. Sau Paulo'nun altyapı takımını çalıştıran ve takımdan ayrılamayacağını söyleyen Alex, Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin başına geçmesine sevindiğini söyledi.

Alex de Souza, "Kulübü çok seviyorum ve her zaman Fenerbahçe için en iyisini istiyorum. Jesus'un yeteneklerinde birinin Fenerbahçe teknik direktörü olması muhteşem" dedi.

Portekizli teknik direktörün sarı-lacivertlileri başarıya götüreceğine inandığını söyleyen Alex, "Başarı, çeşitli faktörlerin birlikteliğinden gelir. Jesus'un kulübün ve taraftarların Fenerbahçe'den beklentilerinin farkında olması gerek. Ancak, Fenerbahçe ile başarılı olmak için tüm kaliteye ve deneyime sahip biri" ifadelerini kullandı.

Sambacı, Twitter paylaşımında ise "Mister J.Jesus'a Türkiye'de bol şanslar. Umarım Portekiz ve Brezilya'da elde ettiği başarıları yakalarsınız. Brezilya'dan sizin başarılı olmanızı yürekten istiyorum. Bu harika insanlar ve ülkenin keyfini çıkarın" şeklinde görüş belirtti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...