Bokstan sonra halterde de tarih yazdık! Halter Kadın Milli Takımı, Avrupa şampiyonu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
Bokstan sonra halterde de tarih yazdık! Halter Kadın Milli Takımı, Avrupa şampiyonu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / AA

Kadın Halter Milli Takımı, 100. Büyükler Avrupa Şampiyonası'nı birinci olarak tamamladı. Erkek Halter Milli Takımı ise 6 madalyayla şampiyonayı 6. sırada tamamladı.

Türkiye Halter Federasyonundan yapılan açıklamada, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da düzenlenen şampiyonada 17 madalya alan kadın milli sporcuların, 690 puanla takım halinde Avrupa şampiyonluğunu elde ettiği belirtildi.

Erkek Halter Milli Takımı'nın ise 6 madalyayla şampiyonayı 6. sırada tamamladığı aktarıldı.

KADINLARIN BAŞARISI SÜRÜYOR

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, şampiyonanın her gününde sporcuların Türkiye'ye madalya sevinci yaşattığını aktararak, "Çok kısa zaman içerisinde toparladığımız milli kadromuz ile çalışmalarımıza başladık. Yıldızlar ve gençler kategorilerinde elde ettiğimiz başarılı sonuçlardan sonra büyüklerde de güzel sonuçlar almaya başladık. El ele, omuz omuza, birliktelik içerisinde daha güzel sonuçlara imza atacağımıza inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'mız ile Sayın Gençlik ve Spor Bakanı'mız başta olmak üzere bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Bokstan sonra halterde de tarih yazdık! Halter Kadın Milli Takımı, Avrupa şampiyonu

BOKSTA DA TARİH YAZMIŞTIK

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda da milli boksörlerin yumrukları konuşmuştu. Ay-Yıldızlılar 5 altın madalyayla tarih yazarken ülkeye büyük mutluluk yaşatmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...