Zeki Çelik Jose Mourinho'nun AS Roma'sına doğru

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Zeki Çelik Jose Mourinho'nun AS Roma'sına doğru

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Milli sağ bek Zeki Çelik, AS Roma'ya... İtalyan basını Jose Mourinho'nun Zeki'yi kadrosunda görmek istediğini Lille kulübüyle bonservis pazarlıkları yapıldığını yazdı. Geçen sezon en büyük sorunu sağ bekte yaşayan Serie A ekibi, gelecek sezon aynı sorunu yaşamamak için Zeki Çelik transferini bitirmek istiyor. 25 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 18 milyon euro...

"Milli sağ bek Zeki Çelik, AS Roma'ya... İtalyan basını Jose Mourinho'nun Zeki'yi kadrosunda görmek istediğini Lille kulübüyle bonservis pazarlıkları yapıldığını yazdı. Geçen sezon en büyük sorunu sağ bekte yaşayan Serie A ekibi, gelecek sezon aynı sorunu yaşamamak için Zeki Çelik transferini bitirmek istiyor. 25 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 18 milyon euro... AJose Mourinho ile birlikte Konferans Ligi'ni kazanan Roma, iyi bir sağ bek arayışlarına başlamıştı.

Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran İtalya temsilcisi, milli futbolcumuz Zeki Çelik için Lille'in kapısını çaldı.

Geçtiğimiz sene Lille'in şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan 25 yaşındaki oyuncu için Fransız takımıyla temas kuran İtalyanlar, 10 milyon euro cevabını aldı."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...