Ashley Cole 400 bin liralık güvenlik köpeği satın aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Ashley Cole 400 bin liralık güvenlik köpeği satın aldı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Evi soyulan eski futbolcu Ashley Cole 400.000 liralık güvenlik köpeği satın aldı. Arsenal, Chelsea ve İngiltere Milli Takımı'nın unutulmaz sol beki soygun travmasını atlatamıyor.

Eski İngiliz futbolcu Ashley Cole, Ocak 2020’de Surrey’deki evinde karısı ve çocukları yanındayken uğradığı silahlı soygunun travmasını halen atlamamış görünüyor. Ashley’i bağlayan ve parmaklarını kesmekle tehdit eden soyguncular, saatler, telefonlar, nakit para ve altınlarla kayıplara karışmıştı.

ÇOBAN KÖPEĞİNE BAHÇEDE EĞİTİM

Eski futbolcu, ailesini korumak üzere evine bir köpek satın aldı. Nişanlısı Sharon Canu, Alman çoban köpeğinin bahçede eğitim görürken çekilmiş görüntülerini yayınladı.

Ashley’in alım yaptığı Elit Koruma Köpekleri kurumunun köpeklerinin fiyatı 20.000 sterlinden (yaklaşık 400.000 TL) başlıyor. Kurum, “Tüm yavrularımız, nesiller boyu deneyime sahip asker ve polis geçmişlerinden geliyor” ifadesiyle kendisini tanıtıyor.

Ashley Cole 400 bin liralık güvenlik köpeği satın aldı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...