Heung-Min Son Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Heung-Min Son Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Tottenham Hotspur'un süper yıldızı Heung-Min Son, Güney Kore ile Şili arasında oynanan maçtaki "arabuluculuk rolü"yle Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi! Kavgayı ayıran yıldız forvet, sosyal medyanın diline düştü...

Hazırlık maçında Güney Kore ile Şili karşı karşıya geldi. Kore'nin Daejeon kentindeki maçtan ev sahibi ülke 2-0 galip ayrıldı. Güney Kore'nin gollerini Premier League'de oynayan iki yıldızı attı. Wolverhampton'da iyi bir sezon geçiren Hee-Chan Hwang'in 12'de attığı golle 1-0 öne geçen Asya devinde Tottenham Hotspur'un süper yıldızı Heung-Min Son 90. dakikada tabelayı belirledi.

KAVGAYI AYIRDI SOSYAL MEDYA YIKILDI

Şili'nin iki stoper ilk yarı biterken saha içinde tartışmaya başladı. Paulo Diaz ile Benjamin Kuscevic arasındaki gerilim maçı izleyenlerin de dikkatinden kaçmadı. Diaz sert bir şekilde takım arkadaşının üzerine yürüdü. İki stoper'in arasındaki Son, araya girerek kavgayı ayırdı.

Heung-MinSon'un bu çabası sosyal medyada gündeme geldi. Bazı Twitter kullanıcıları "Nobel Barış Ödülü Son'a verilsin" esprileriyle gülümsetti.

Heung-Min Son Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi!

HARRY KANE - SON UYUMU

Tottenham'ın 29 yaşındaki forveti Heung-Min Son geçtiğimiz sezon Premier League'de 35 maçta 23 gol, 9 asistlik bir performans sergiledi. Özellikle İngiliz yıldız Harry Kane'le mükemmel bir ikili oluşturan Güney Koreli, tarihin en forvet ikilileri arasında gösteriliyor.

Heung-Min Son Londra ekibine 2015 yazında Leverkusen'den 30 milyon euroya transfer olmuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...