Alo Larin, ben Emre abin! Cyle Larin Başakşehir temasında önemli gelişme...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Alo Larin, ben Emre abin! Cyle Larin Başakşehir temasında önemli gelişme...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kadrosunda görmek istediği Cyle Larin'i aradı... Beşiktaş'tan ayrılan Kanadalı forvet imzaya yakın...

Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren ve uzatmaya yanaşmayan Cyle Larin'in Medipol Başakşehir'le anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Akşam gazetesinde yer alan habere göre; şimdiye kadar Patryk Szysz, Alper Karaman ve Francis Nzaba'yı kadrosuna katan İstanbul temsilcisi, Emre Belözoğlu'nun ısrarıyla önemli bir takviyeyi gerçekleştirme aşamasına geldi.

TAVAN ÜCRET ÖNERİLDİ

Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon euro isteyen Kanadalı forvete tavan ücret olan 1.5 milyon euro teklif edilmişti. Larin'in menajeri Çebi yönetimine "Avrupa'dan çok teklif var" diyerek tok satıcıyı oynamıştı. Cyle Larin'i şimdiye kadar hiçbir Avrupa kulübüne pazarlayamayan menajerinin Başakşehir'le masada olduğu ortaya çıktı.

EMRE BELÖZOĞLU ÇOK İSTİYOR

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, geçen sezon devre arasında sol öne transfer ettiği Trezeguet'ten oldukça verim almıştı. Mısırlı forvet gelecek sezon olmayacak. Turuncu-Lacivertliler'in bu pozisyon için ilk adayının Larin olduğu öğrenildi. Medipol Başakşehir yönetimi, Kanadalı yıldızla temasa geçerken yıllık maaş konusunda anlaşmanın sağlanmak üzere olduğu ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...