Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sivasspor Badou Ndiaye transferi için harekete geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
Sivasspor Badou Ndiaye transferi için harekete geçti

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / İHA

Sivasspor, son olarak Yunanistan’da Aris forması giyen 31 yaşındaki orta saha Badou Ndiaye’ye teklifte bulunacak.

Yeni sezonda Avrupa kupalarında mücadele edecek olan ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Sivasspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Alınan bilgilere göre kırmızı-beyazlılar, son olarak Yunanistan Ligi takımlarından Aris’in formasını giyen yıldız 31 yaşındaki orta saha Badou Ndiaye ile temasa geçti.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NETLEŞECEK

Ndiaye ile bir ön görüşme yapacak olan Sivas temsilcisi, Senegalli oyuncuya teklif götürecek. Transferle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, önümüzdeki günlerde transferin netleşmesi bekleniyor.
Kariyerinde 317 maça çıkan ve 65 gol atan Ndiaye, 64 kez sarı kart görürken, 5 kez de kırmızı kartla cezalandırıldı.

ÇALIMBAY'YA BÜYÜME SÖZÜ..

Son 3 sezondur Sivasspor'u çalıştıran ve her sezon takımını Avrupa'ya götüren teknik direktör Rıza Çalımbay, görevine devam etmek için başkan Mecnun Otyakmaz'dan "hedef büyütme" sözü almıştı. Yiğidolar transfer çalışmalarını geçen yıldan daha yüksek bir bütçeyle sürdürüyor.

Badou Ndiaye, 2018 yazında Osmanlıspor'da Galatasaray'a 7.5 milyon euro bonservisle transfer olup sadece 6 ay sonra Premier League ekibi Stoke City'ye 16'ya satılmıştı. Senegalli futbolcu Süper Lig'de Trabzonspor ve Fatih Karagümrük formaları da giydi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...