Ümit Milli Takım gruptan çıkamadı! Tolunay Kafkas'a sosyal medyada büyük tepki var...

Düzenleyen:
Ümit Milli Takım gruptan çıkamadı! Tolunay Kafkas'a sosyal medyada büyük tepki var...

SPOR Haberleri

U21 Milli Takımı, 2023 UEFA U21 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Eleme maçında Kazakistan ile 0-0 berabere kaldı. Milliler, bu sonuçla Avrupa Şampiyonası'na katılım hakkı elde edemedi. Ay-Yıldızlılar'ın tartışılan teknik direktörü Tolunay Kafkas istifa etmeyi aklından bile geçirmiyor. Ortadaki net başarısızlığa rağmen maç sonu açıklamalarıyla tepki çeken Kafkas, "Bizim Belçika ve Danimarka ile yarışacak gücümüz yok. Bu bir realite. Grubu 3. sırada bitirdik. Kabul edilebilir ve olması gereken bir sonu" sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. U21 Milli Takımı daha önce de Andorra gibi bir takıma yenilmişti...

Türkiye, Kasımpaşa'da oynanan kritik maça Emre Bilgin, Bünyamin Balcı, Furkan Bayır, Ahmetcan Kaplan, Emre Kaplan, Kartal Kayra Yılmaz, Emirhan İlkhan, Doğuhan Aral Şimşir, Umut Güneş, Enis Destan, Ali Akman 11'iyle başladı.

Başarısız sonuçlarıyla zaman zaman gündeme gelen Ümit Milli Takım, Kazakistan'ı da yenemedi...

İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜYOR

Teknik direktör Tolunay Kafkas ise bunun normal bir sonuç olduğunu ve yerimizin üçüncülük olduğunu savundu: ''Bu beceriksizlik. Gol yiyip yemememiz de önemli değil. Üçüncü bitirdik. Oyunun geneli ilk yarı daha iyi. Özellikle oyun planına sadık kaldık. Az temaslı ve az süre topu ayağınızda tutacak anlayışımız vardı. Oyunun belli bölümleri iyi. Ama ikinci devre çok baskılı oynamamıza rağmen belki sayısız korner attık ama istediğimiz sonucu alamadık. Çok önemli değil. Ligin sonu ve çok da oyunculara bir şey söyleyemiyoruz.''

 

Ümit Milli Takım gruptan çıkamadı! Tolunay Kafkas'a sosyal medyada büyük tepki var...

SOSYAL MEDYA KARIŞTI...

Tolunay Kafkas'ın tepki çeken sözlri sonrası şöyle paylaşımlar yapıldı:

"Bir jenerasyonun daha iyi olmasını engelleyen, takım içerisinde kendi beğendiği oyuncular dışında iyi olanlara şans vermeyen, taraflı, iletişimi eksik ve 90'ların futbolunda kalmış kendini geliştirmeyen hoca Tolunay Kafkas. Ve hala bu kadar kötü yönetime rağmen takımın başında."

"58. Dakikada 10 kişi kalmış grup sonuncusu Kazakistan ile 0-0 berabere kaldık. Yaptığınız rezilliğin en dip noktası işte bu azıcık içinde milli takım sevgisi varsa istifa et Tolunay Kafkas. Sizin gerçekten bir gram utanma duygunuz yok. olsa ben yapamıyorum der istifa edersiniz.."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...