Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erol Bulut'u küplere bindiren futbolcu! Gaziantep FK'da sezon sonu krizi...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Erol Bulut'u küplere bindiren futbolcu! Gaziantep FK'da sezon sonu krizi...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Gaziantep FK haberleri... Kırmızı-Siyahlılar'ın 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Doğan Erdoğan alacakları ödenmediği için konuyu TFF'ye taşıyınca teknik direktör Erol Bulut futbolcunun üzerini çizdi...

Gaziantep FK'da Doğan Edoğan krizi... Alacakları ödenmediği için TFF'ye kulübünü şikayet eden 25 yaşındaki futbolcu karşısında teknik direktör Erol Bulut'u buldu. Gaziantep Güneş gazetesinin haberine göre; kulübe avukatı aracılığıyla ihtar çektiren Doğan Erdoğan'ın üzeri çizildi.

EROL BULUT KULÜPTEN YANA OLDU

Teknik direktör Erol Bulut'un geçen sezon 35 maçta forma giydirdiği orta saha oyuncusunun yaptığı son hareket kendisine pahalıya patladı. Haberde, "Her kulüp gibi Gaziantep FK'da maddi anlamda problemli günler geçirirken özellikle yabancı oyuncular bu durumu dikkate almadan FIFA'ya vermeleri kulüp içinde de şok etkisi oluştururken yerli oyunculardan ise sadece Doğan'ın böyle bir harekette bulunması oyuncuya kulübün bakış açısınıda değiştirdi" ifadeleri yer aldı.

Erol Bulut'u küplere bindiren futbolcu! Gaziantep FK'da sezon sonu krizi...

KAMPA DAHİL EDİLMEYECEK

Doğan Erdoğan'ın kulübü TFF'ye vermesi sonrası Gaziantep FK'nın da karşı hamle yaptığı öğrenildi. Oyuncuyu kafadan silen ve teknik direktör Erol Bulut'u da durumu ileten kırmızı siyahlıların Doğan Erdoğan'ı kesin olarak göndereceği bildirildi. 1 milyon tl civarında kulüpten bir alacağı bulunan Doğan Erdoğan'a bu ödeme yapılsa dahi takımın kampına dahil edilmeyeceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

MENAJERİDEN AÇIKLAMA

Doğan Erdoğan'ın menejeri Necdet Ergezen konuyla alakalı Gaziantep Güneş gazetesine konuştu. 16 yaşından bu yana Doğan'ı tanıdığını ve menejerliğini yaptığını ifade eden Ergezen, "Kulüpten alacağımızı istedik ve bir cevap alamadık. Uzun süredir biriken maaş var ortada. Doğan'ın ödemeleri vardı ve bunu yapamadı. Onun ödemelerini ben yapmak zorunda kaldım. Sonuçta herkesin kendine göre bir hesabı var.  Doğan geçtiğimiz sezon 35 maç oynadı. Karşılığı bu olmamalıydı. Biz de TFF'ye gitmek durumunda kaldık. Doğan bu takıma çok katkı sağladı" dedi.

EROL BULUT BUNU HEP YAPIYOR

Geçen sezonun sonuna doğru bir grup futbolcuyla sorun yaşayan Erol Bulut'un takımdan gönderileceği iddia edilmişti. Ancak Kırmızı-Siyahlılar hocayı takımda tutup futbolcuları uzaklaştırdı. Geçen sezon hiç deplasman maçı kazanamayan Bulut'la yeni sözleşme imzalandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...