Juan Mata Türkiye'ye geliyor! Adana Demirspor transferde ciddi mesafe kat etti

Düzenleyen:
Juan Mata Türkiye'ye geliyor! Adana Demirspor transferde ciddi mesafe kat etti

SPOR Haberleri

Adana Demirspor'da Juan Mata bombası... Akdeniz ekibi, Manchester United'dan ayrılan İspanyol yıldızla görüşmelere başladı. Geçen yaz Mario Balotelli'yi Adana'ya getiren Mavi Şimşekler bu yaz da bir başka dünya yıldızını transfer etmeye hazırlanıyor.

2014 yazında Chelsea'den 45 milyon euroya transfer edilen 34 yaşındaki Mata, 8 sezonluk United kariyerine son verdi ve boşa çıktı.

Premier League'e ilk adımını 2011 yazında Valencia'dan Chelsea'ye 27 milyon euroya transfer olarak atan Mata, İspanyol futbolunun yakın tarihteki en iyi 10 numaralarından biri olarak gösteriliyor.Real Madrid altyapısından yetişen Mata, İspanya'nın tüm yaş kategorilerinde defalarca forma giydi.

İspanya'dan ve ABD'den teklifler alan Juan Mata'nın Adana Demirspor'a yakın olduğu öğrenildi.Juan Mata Türkiye'ye geliyor! Adana Demirspor transferde ciddi mesafe kat etti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...