Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika... Göztepe satıldı! Brentford'la kardeş kulüp olacak

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
Son dakika... Göztepe satıldı! Brentford'la kardeş kulüp olacak

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / AA

port Republic şirketinin kurucu ortaklarından Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen, Göztepe'yi satın alıyor... İlk resmi açıklama geldi.

Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, hisse devriyle ilgili görüşülen Sport Republic şirketinin kurucu ortaklarından Danimarkalı Rasmus Ankersen'le dün bir araya geldiklerini açıkladı.

BRENTFORD'LA KARDEŞ KULÜP OLACAK

Talat Papatya, Göztepe Sportif Yatırımlar AŞ sahibi Mehmet Sepil'in kulübün hisse devri ile ilgili görüştüğü Ankersen'in, İzmir'e geldiğini söyledi. Hisse devri ile ilgili herhangi bir sorunun olmadığını, bürokratik işlemlerin sürdüğünü kaydeden Papatya, imza aşamasına gelindiğinde kamuoyuna bilgilendirme yapılacağını kaydetti.

Rasmus Ankersen, Premier League ekiplerinden Brentford'un sahibi... Göztepe'nin patronu Mehmet Sepil'in de İngiltere'de enerji yatırımları bulunuyor. Kısa süre önce Göztepe'yi Roman Abramovich'in satın alacağı iddiaları basında yer almıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...