Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lincoln Henrique nasıl bir futbolcu? Hikmet Karaman eski öğrencisini yorumladı

Düzenleyen:
Lincoln Henrique nasıl bir futbolcu? Hikmet Karaman eski öğrencisini yorumladı

SPOR Haberleri

Hikmet Karaman'dan Lincoln Henrique yorumu... Tecrübeli teknik direktör, Çaykur Rizespor'dan eski öğrencisi olan Portekizli için, "İnce pasları mükemmeldir. Bugün Fenerbahçe için Arda Güler neyse bizim aldığımız dönemde de Lincoln oydu" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln Henrique dün eşi ve çocuğuyla birlikte İstanbul'a geldi. Sarı-Lacivertliler 23 yaşındaki Portekizli orta sahayı kadrosuna kattığını açıkladı. Fenerbahçe taraftarları Lincoln Henrique'nin nasıl bir futbolcu olduğunu araştırmaya başladı. Lincoln Henrique'yi daha 17 yaşında keşfeden ve 2017-28 sezonun Çaykur Rizespor'a kiralayan teknik direktör Hikmet Karaman, Portekizli'yi anlattı.

Sabah'a konuşan Karaman, "Bugün Fenerbahçe için Arda Güler neyse bizim aldığımız dönemde de Lincoln oydu" dedi.

GREMİO'DAN ÇAYKUR RİZESPOR'A

"Gremio'dan istediğimde 'O bizim büyük yıldızımız olacak size niye verelim' demişlerdi, ben de onları, 'Ben menajer değilim, teknik direktörüm. Verin benim ellerimde gelişsin' diyerek ikna etmiştim. O zaman 17 yaşındaydı. Gelişime ve öğrenmeye açık bir oyuncuydu. Duran toplarda çok iyidir. Klasik 10 numaralardan farklıdır. Sol kenarda, sol içte hatta üçlü oynayabilir. İnce pasları mükemmeldir. Kendisiyle takipleşip, konuşuyoruz. En son bana 'Hocam çok daha güçlendim ve geliştim. Büyük bir takım olursa Türkiye'ye dönebilirim' demişti. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Bugün Fenerbahçe için Arda Güler neyse bizim aldığımız dönemde de Lincoln oydu."

Lincoln Henrique nasıl bir futbolcu? Hikmet Karaman eski öğrencisini yorumladı

BONSERVİSİ 3.5 MİLYON EURO

Teknik direktör Jorge Jesus'un isteğiyle Portekiz ekibi Santa Clara'dan alınan Lincoln Henrique dün eşi Adriana Müller, oğulları Henrico ve Lincoln Jr. İle birlikte İstanbul'a geldi. Sarı-lacivertli kulüp bu transfer için Santa Clara'ya 3.5 milyon Euro bonservis ödeyecek ve bir sonraki satıştan yüzde 15 pay verecek.

Yıllık 700 bin Euro'ya oynayacak Sambacı, bugün sağlık kontrolünden geçip, imzayı attıktan sonra yarın yapılacak ilk antrenmanda da yer alacak. Genç oyuncu, "Jorge Jesus'la çalışacağım için mutluyum. Fenerbahçe'yi biliyorum ve tanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağımın garantisini verebilirim" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...