Marcelo'dan Fenerbahçe sözleri... Brezilyalı yıldızın talipleri artıyor!

Düzenleyen:
Marcelo'dan Fenerbahçe sözleri... Brezilyalı yıldızın talipleri artıyor!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni Roberto Carlos'u olması beklenen Brezilyalı sol bek Marcelo'nun talipleri artıyor. Sarı-Lacivertliler'in transferdeki rakibi Fransa'nın Marsilya kulübü... Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un talebinin ardından Fenerbahçe yönetimi Marcelo ile ilk görüşmeyi yaptı. Görüşmeler olumlu yönde ilerliyor.

Marcelo, Türkiye'de forma giymeye sıcak bakıyor ama Fenerbahçe'den yılda 6 milyon euro'luk maaş beklentisi bulunuyor. Ali Koç yönetiminin bu parayı bir sol beke vermesi mümkün değil. Ayrıca Marcelona, kariyerini Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda sürdürmek istiyor.

Dün Real Madrid'e veda eden Brezilyalı yıldız, 15 yılının geçtiği İspanyol devini çok sevdiğini ama Devler Ligi'nde rakip olacak kadar profesyonel olduğunu söylemişti.

Fenerbahçe ise Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak ve bu maçlara iddialı hazırlanmak istiyor. Yorucu geçen sezonun ardından ailesiyle tatile gidecek olan Marcelo'nun transferinin ön eleme maçlarına yetişmesi zor.
Jorge Jesus'un sezon öncesi hazırlık kampı 28 Haziran'da başlayacak. Marcelo transferi Temmuz ayında biterse kritik maçlarda görev alabilecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...