Wout Weghorst transferinde son durum... Beşiktaş'ın yeni golcüsü imzaya kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: beşiktaş
Wout Weghorst transferinde son durum... Beşiktaş'ın yeni golcüsü imzaya kaldı

SPOR Haberleri  / beşiktaş

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Wout Weghorst'un işi imzaya kaldı. 29 yaşındaki Hollandalı santrfor için Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal'in "Türkiye'ye gitme" diyerek transfere engel olduğu iddia edilmişti. Ancak o engelin 70 yaşındaki Van Gaal değil, Weghorst’un kız arkadaşı Nikki Van Esch olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın bir süredir kadrosuna katmak için çaba gösterdiği Hollandalı santrfor Wout Weghorst, sportif direktör Ceyhun Kazancı'yla direkt temaslarına devam ediyor. 29 yaşındaki santrfor için Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal'in "Türkiye'ye gitme" diyerek transfere engel olduğu iddia edilmişti. Basına yansıyan bu iddialar Weghorst'a soruldu ve asılsız olduğu ortaya çıktı.

WEGHORST BEDAVAYA GELİYOR

Hürriyet'ten İsmail Er ise bonservisi Burnley’de olan Wout Weghorst’un kız arkadaşı Nikki Van Esch’ten de olumlu yanıt aldığını ve böylelikle transferin önündeki asıl engelin kalktığını yazdı. Beşiktaş, Hollandalı golcüye bir yıl için 2.7 milyon Euro garanti para ödeyecek, kulübüne ise herhangi bir ücret verilmeyecek.

Wout Weghorst transferinde son durum... Beşiktaş'ın yeni golcüsü imzaya kaldı

VALERİEN ISMAEL'İN RÜYASI

Burnley kulübü geçen sezon devre arasında Yeni Zelandalı santrforu Chris Wood'u 30 milyon euroya Newcastle satınca bu ismin yerini Wolfsburg'dan 14 milyon euroya aldığı Weghorst'la doldurmuştu. Ancak bu takviye Burnley kulübünü Premier League'de tutmaya yetmedi. İngiltere'de 20 maça çıkan Weghorst 2 gol attı, 3 de asist yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in oyun sistemine çok uyan Hollandalı santrfor imzaya kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: beşiktaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...