Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yurt dışına hakem ihracı... Bahattin Duran ve Tarık Ongun'a teklif var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yurt dışına hakem ihracı... Bahattin Duran ve Tarık Ongun'a teklif var

SPOR Haberleri  / İHA

FIFA kokartlı yardımcı hakemler, Bahattin Duran ve Tarık Ongun, Türkiye'deki hakemlik kariyerlerini noktaladı. Cüneyt Çakır ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final, FIFA Dünya Kupası'nda yarı final ve birçok uluslararası müsabakada görev alan Duran ile Ongun, bundan sonraki süreçte farklı ülkelerin federasyonlarında hakemlik yapmaya da sıcak bakıyor.

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın 2009 yılından beri yardımcılıklarını yapan Bahattin Duran ve Tarık Ongun, Türkiye'deki hakemlik kariyerlerini noktaladı. Çakır'la birlikte 2 kez Dünya Kupası'nda yarı final, 2015 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final, 3 Avrupa Şampiyonası ve birçok ulusal-uluslararası mücadelede yer alan Duran ile Ongun, ortak bir açıklama ile hakemliğe veda etti.

CÜNEYT ÇAKIR DA GİDECEK

İHA muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, Türkiye'deki hakemlik kariyerlerini sonlandıran Bahattin Duran ve Tarık Ongun'a farklı ülkelerin federasyonlarından da teklifler var. İkili, bu tekliflere de sıcak bakıyor. Ancak Duran ile Ongun, yıllardır yol arkadaşlığı yaptıkları Cüneyt Çakır ile bu teklifleri değerlendirmek istiyor.

Yurt dışına hakem ihracı... Bahattin Duran ve Tarık Ongun'a teklif var

YORUMCULUK DA OLABİLİR

Çakır'ın, TFF ile sözleşmesi devam ettiği için şimdilik bu durum olumsuz görünse de Çakır'ın sözleşmesi bittikten sonra; Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun üçlüsü olarak başka bir federasyonun çatısı altında hakemliğe devam etme ihtimali yüksek.

Bahattin Duran ile Tarık Ongun'un, söz konusu süreç tamamlanana kadar televizyon programlarından gelecek teklifler doğrultusunda yorumculuk yapma ihtimali de bulunuyor.

DÜNYA KUPASINDA YOKLAR

FIFA kokartlı yardımcı hakemlerin bu kararı almasında en büyük etken, zamanın MHK'si tarafından 8 Mart 2022 tarihinde Cüneyt Çakır'ın da aralarında bulunduğu birçok hakemin liste dışı bırakılması. Bu olayın ardından Türkiye'de hakemliği bırakma kararlarını kesinleştiren Duran ve Ongun'un tek üzüntüsü ise son kez Dünya Kupası'na gidememek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...