Kenan Sipahi'nin yeni takımı belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
Kenan Sipahi'nin yeni takımı belli oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / İHA

Ufuk Sarıca, Pınar Karşıyaka'ya Kenan Sipahi'yi aldırdı... 27 yaşındaki milli guard 2015-16 sezonunda formasını giydiği İzmir ekibine geri dönüyor.

Sezonu Beşiktaş formasıyla tamamlayan Kenan Sipahi, Pınar Karşıyaka'ya geri dönüyor... Başarılı koç Ufuk Sarıca'nın sözleşmesini 3 yıl uzatan İzmir ekibi, Sarıca'nın isteği doğrultusunda 27 yaşındaki guardla anlaşma sağladı.

Kariyerinde TOFAŞ, Fenerbahçe Beko, Real Betis ve Zaragoza gibi takımlar bulunan milli guard 2015-16 sezonunda da Pınar Karşıyaka forması giymişti. Kosova asıllı gard, geçen sezon ligde 11.7 sayı, 3.2 ribaunt, 7.5 asist ortalamalarıyla oynadı.

 

ANTHONY CLEMMONS BURSA'DA

ING Basketbol Süper Lig ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor, Anthony Clemmons'u kadrosuna kattı.

Geçen sezon EuroCup'ta final oynayarak üyük başarıya imza atan Bursa ekibi ilk transferini gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar, ABD'li oyun kurucu Anthony Clemmons resmen açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz 1.88 boyunda 27 yaşındaki ABD'li oyun kurucu Anthony Clemmons ile anlaştı. Kariyerinde Monaco, Igokea, Sassari, Türk Telekom ve San Pablo Burgos takımlarının formasını giyen Clemmons'a başarılı bir sezon diliyoruz.”

Kenan Sipahi'nin yeni takımı belli oldu

BASKETBOLDA AKADEMİK İŞBİRLİĞİ

Toros Üniversitesi ile Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde, Çukurovalı sporcular ve kulüp çalışanları, AR-GE, danışmanlık, eğitim-öğretim, akademik etkinlik gibi alanlarda üniversitenin profesyonel kimliğinden yararlanabilecek.

Üniversitenin Bahçelievler Kampüsü'nde düzenlenen imza töreninde Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, Genel Sekreter Reşit Akın, Prof. Dr. Köksal Hazır, ÇBK Yönetim Kurulu üyesi ve Toros Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ayferi Tuğcu ile ÇBK Genel Koordinatörü Ender Ünlü yer aldı.

Kurumlar arası işbirliğinin önemini vurgulayan Rektör Arıöz, "Altyapıya verdiği değer ve sportif anlamda elde ettiği başarılarla bir Mersin markası haline gelen Çukurova Basketbol ile üniversitemiz arasındaki işbirliklerini önemsiyoruz" dedi.

Kenan Sipahi'nin yeni takımı belli oldu

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...