Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Geçici değil kalıcı! Dursun Özbek günü değil, yarınları da kurtarmak istiyor

Düzenleyen:
Geçici değil kalıcı! Dursun Özbek günü değil, yarınları da kurtarmak istiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı’nın öncelikli planı masada projeleri hayata geçirip ekonomik düzen kurmak, sahada ise hem yarışan hem de başarıyı sürekli hâle getiren bir kurulum sağlamak.

Yalımcan SARPYEL

İkinci defa Galatasaray başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek’in çok önemli projeleri var. Sarı kırmızılıları maddi dar boğazdan çıkarmak için kolları sıvayan Özbek, Riva-Florya, Colombus gibi önemli icraatlarını hayata geçirmek isterken sahada ise yarışan ve başarıyı sürekli hâle getiren bir takım hedefliyor. Geleceği genç isimlerde gören Aslan’ın bir numarası bu hafta Domenec Torrent ile bir araya gelip ayrılık için pazarlık masasına oturacak. Sonrasında da teknik adam adayları arasından seçim yapılacak.

GENÇLERE YATIRIM

Özbek yeni hocasını seçerken ince eleyip sık dokuyacak, belirlediği kriterlere göre eleme yapacak. Özbek’in önceliği Burak Elmas dönemi yapılan 25 milyon avroluk yatırımı (transferler) yeni takviyelerle harmanlayıp iyi değerlendirmek ve sonunda şampiyonluğa ulaşmak. Bu yüzden hoca adaylarında bakacağı en önemli faktör gençlere önem vermesi olacak. Ayrıca altyapıya değer vermesi ve oyun felsefesinin olması da diğer kriterleri. Adaylar arasında ise buna uygun Okan Buruk, Marcao Rose ve De Zerbi var. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...