Bruno Henrique Fenerbahçe'ye imza atamadan sakatlandı! Transfer öncesi şok gelişme

Düzenleyen:
Bruno Henrique Fenerbahçe'ye imza atamadan sakatlandı! Transfer öncesi şok gelişme

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'yle her konuda anlaşan ve Flamengo'yla son maçına çıkan Bruno Henrique'nin bacağından büyük bir sakatlık yaşadı! Transfere ramak kala yaşanan bu sakatlıkla Jorge Jesus ve ekibi şoke oldu. Sarı-Lacivertliler Brezilya'dan gelecek kapsamlı sağlık raporuna göre alternatifleri devreye sokacak. Görüntüler önce "kırık" şeklinde yorumlandı ancak yan çapraz bağ sakatlığı ve aşırı esneme durumu da transferi etkileyebilir.

Brezilya Serie A’nın 12’nci haftasında Flamengo’nun Cuiaba ile oynadığı müsabakaya Bruno Henrique ilk 11’de başladı. 31 yaşındaki futbolcu, dakikalar 6’yı gösterdiğinde Ayrton’un attığı golde asist yapan isim oldu. Brezilyalı futbolcu ve takım arkadaşlarının bu sevinci kısa sürdü.

Müsabakanın 14. dakikasında ev sahibi takımda topsuz alanda bir sakatlık yaşayan David Luiz kendisini riske etmedi. Tecrübeli savunmacı oyuna devam edemedi ve yerini Leo Pereira’ya bıraktı.Brezilya Serie A’nın 12. haftasında Cuiaba'yı ağırlayan Flamengo maçı 2-0 kazandı ama Bruno Henrique'yi kaybetti.

Maça ilk 11'de başlayan 31 yaşındaki futbolcu, 6'da Ayrton'un attığı golün asistini yapmıştı. 22. dakikada rakip ceza sahasına girmek üzereyken darbe alan ve kaval büyük bir sakatlık yaşayan sambacı acı içinde yerde kaldı.

Bruno'nun sosyal medyaya yansıyan kareleri sakatlığı boyutunu gözler önüne serdi. Henrique'de kırık olup olmadığı henüz açıklanmadı ama esneme ve diz sakatlığı transfer sürecini etkileyecek cinsten.

Bruno Henrique Fenerbahçe'ye imza atamadan sakatlandı! Transfer öncesi şok gelişme

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...