Anthony Nwakaeme Trabzonspor'a veda etti, Hull City ile görüşüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Anthony Nwakaeme Trabzonspor'a veda etti, Hull City ile görüşüyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Anthony Nwakaeme, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Trabzonspor'dan ayrıldığını açıkladı. Taraftara seslenen Nijeryalı yıldız "sanki ayrılmak isteyen benmişim gibi beni sizinle karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme bilmecesi çözüldü... Bordo-Mavililer'in Nijeryalı yıldızı Instagram hesabından taraftara veda etti, giderken yönetimi suçlayıcı ifadeler kullandı.

YÖNETİM DEĞERSİZLEŞTİRİYOR

"Sevgili Trabzonspor taraftarları; sanki ayrılmak isteyen benmişim gibi beni sizinle karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar. Ayrıca benim piyasa değerimi düşürmeye çalışıyorlar.

Buradaki 4 yılımı çok severek ve mutlulukla geçirdiğimi, buradan bir şampiyonluk ve bir Süper Kupa ile ayrıldığımı bilin. Beraber tarih yazdık.

Her şey için teşekkürler. Asla unutmayacağım.

Şunu bilin ki Birlikte tarih yazdık ve yaşadığımız her şeyi sonsuza dek hatırlayacağım.

Allah büyüktür"

HULL CİTY İLE GÖRÜŞÜYOR

33 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, Trabzonspor ile toplamda 145 resmi maça çıkan Nwakaeme, 47 gol atıp 40 da asist yaptı. Geçen sezon ise Süper Lig'de 13 gol, 10 asistle şampiyonluğu getiren isimlerden biri oldu.

Yönetiminde 3.5 milyon euro ve 3 yıllık kontrat istediği iddia edilen Nwakaeme, kendisine önerilen rakamı beğenmedi. İsmi Galatasaray ve Fenerbahçe'yle de anılan Nijeryalı forvet en ciddi görüşmeyi ise eski hocası Şota'nın çalıştırdığı Hull City ile yapıyor.

Anthony Nwakaeme Trabzonspor'a veda etti, Hull City ile görüşüyor

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...