Uğurcan Çakır 10-15 milyon euro... Menajerinden transfer açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Uğurcan Çakır 10-15 milyon euro... Menajerinden transfer açıklaması

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Trabzonspor'daki geleceği merak edilen Uğurcan Çakır'la ilgili menajerinden dikkat çeken açıklamalar geldi. Milli kalecinin abisi ve menajeri Necdet Çakır, "Resmi teklif yok, görüşmeler var. Uğurcan'ın Süper Lig çıkışı en fazla 10-15 milyon euro" dedi. Bordo-Mavili yönetim ve camiada "20 milyon euroya satarız" beklentisi oluşmuştu. Bu açıklama büyük hayal kırıklığı oluşturdu.

Bu açıklama büyük hayal kırıklığı oluşturdu.26 yaşındaki milli kalecinin güncel piyasa değeri 18 milyon euro... Trabzonspor'la 2+1 yıllık daha sözleşmesi bulunan yıldız kaleci şampiyonluktan sonra taraftara veda etmişti.

Uğurcan, "Mantıklı bir teklif gelirse bu sezon Avrupa'ya gitmek istiyorum" demişti.Başkan Ahmet Ağaoğlu ise rekor transfer beklentisi içindeydi. Yusuf Yazıcı'yı 17.5'a satan Ağaoğlu, Uğurcan için 25 milyon euro bekliyordu.

SÜPER LİG ÇIKIŞI BU KADAR

Ancak A Spor'a konuşan Necdet Çakır'ın açıklamaları camiada şok etkisi oluşturdu:

"Uğurcan'a 4 büyük ligden teklif olmasa da ilgi var. Temsilcilerle temas halindeyiz. Uğurcan için verilecek bonservis 10-15 milyon Euro arası, üstü olmaz.

Uğurcan'ı sene içinde transfer konusunda rahatsız etmedik ama arka planda çok büyük çalışmalar yaptık. Belli bir noktaya geldik. Uğurcan'ın iyi performans göstermesi, burada kulüplerin daha fazla talep etmesi için önemli bir etken oldu."

"Maalesef ligimiz çok değerli değil. Maçlarımız, derbiler harici çok fazla takip edilmiyor. Milli takımımız da UEFA Uluslar Ligi'nde C klasmanında. Aksi takdirde daha yüksek rakamlardan bahsedebilirdik."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...