Galatasaray'da Okan Buruk gelişmesi... Yeni teknik direktör pazartesi günü açıklanabilir

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Galatasaray'da Okan Buruk gelişmesi... Yeni teknik direktör pazartesi günü açıklanabilir

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Sarı-Kırmızılı taraftarlar ve futbol kamuoyu bu sorunun cevabını beklerken Okan Buruk isminde yeni gelişmeler yaşandı. Galatasaray'da 2. Dursun Özbek dönemi Okan Buruk'la başlıyor. Marco Rose'yle yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı. Bir tercih yapması gereken Galatasaray yönetimi "camianın evladı" formülüne sarıldı.

Dursun Özbek yönetimi adeta enkaz devraldı... Burak Elmas'ın teknik direktörlüğe getirdiği Domenec Torrent 1.5 yıl sözleşme imzalamıştı.

İspanyol hocanın ve sportif direktör Sensibile'nin tazminat konusu çözülüp yollar ayrıldıktan sonra yeni hoca açıklanacak.

Galatasaray'da mart ayından beri ne futbolculara ne de çaycıya ödeme yapılıyor!Yeni sportif direktör Cenk Ergün yurt dışında transfer görüşmeleri yaptı. Bu Marcelo Gallardo'yla bile görüşüldü ancak ekonomik nedenlerle adım atılamadı.

Galatasaray'da Okan Buruk gelişmesi... Yeni teknik direktör pazartesi günü açıklanabilir

MARCO ROSE ÇOK ZOR

Türkiye Gazetesi'nden Yalımcan Sarpyel'in haberine göre; Başkan Dursun Özbek yaptığı çalışma sonrası aday sayısını ikiye indirdi; Marco Rose ve Okan Buruk. 

Bir önceki dönemde aday olup, şimdi Dursun Özbek’in yardımcılığı görevinde bulunan Metin Öztürk, Buruk ile her konuda anlaşma sağlamıştı. Okan Buruk ile bu sebeple yeniden temas kurmayan Özbek, Rose ile bir süredir görüşüyor. En son Dortmund’u çalıştıran teknik adam, gençlerle çalışma, ofansif futbol tercihi gibi birçok özelliğiyle yönetimin kriterlerini sağlıyor. Ancak 45 yaşındaki çalıştırıcı ekibiyle gelmek istiyor ve toplam maliyetleri yıllık 5 milyon avronun üstünde. 

Rose ekibiyle birlikte 7 milyon euro istiyor ve "şampiyonluk garantisi veremem" diyor.Özbek, tecrübeli teknik adama kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntıyı belirtip, ücretinde özveride bulunmasını istedi. Hafta sonu tekrar bir araya gelecek olan ikili eğer anlaşma zemini bulamazsa, sarı kırmızılıların yeni hocası Okan Buruk olacak.Her geçen gün ihtimali yükselen Okan Buruk için "Yüzde 90 Galatasaray'ın yeni hocası" deniyor. 

"Bu saatten sonra yaşayacağım en büyük mutluluk Galatasaray teknik direktörlüğü olur" diyen  48 yaşındaki teknik direktör, Torrent konusunun resmi kanallardan halledilmesi halnide pazartesi günü açıklanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...