Bruno Henrique'nin sakatlığı ne durumda? Flamengo'dan ilk açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Bruno Henrique'nin sakatlığı ne durumda? Flamengo'dan ilk açıklama geldi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'yle her konuda anlaşan ve Flamengo'yla son maçına çıkan Bruno Henrique'nin bacağından büyük bir sakatlık yaşadı! Transfere ramak kala yaşanan bu sakatlıkla Jorge Jesus ve ekibi şoke oldu. 31 yaşındaki sambacının sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

Fenerbahçe'ye transfer sürecinde ciddi bir sakatlık geçiren Flamengo'nun yıldızı Bruno Henrique'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Flamengo kulübü, 31 yaşındaki futbolcunun sağ dizinde çoklu bağ dokusunun zedelendiğini ve kırık olmadığını açıkladı.

Bruno Henrique'nin sakatlığı ne durumda? Flamengo'dan ilk açıklama geldi

JORGE JESUS'UN ÇOK İSTEDİĞİ İSİM

Teknik direktör Jorge Jesus'un kadrosunda görmek istediği sol açık, önceki gün Flamengo - Cuiaba maçında asist yaptıktan kısa süre sonra sakatlanmıştı. Flamengo'nun 2-0 kazandığı maçın 22. dakikasında Brezilyalı yıldız sakatlanarak oyundan çıkmış, sakatlık görüntüleri sosyal medyayı sallamıştı.

Tedavisine başlanan Bruno Henrique bu sezon Brezilya Serie A'da 22 maçta forma giydi. Tecrübeli futbolcu 3 gol atarken, 7 asist yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...