Galatasaray'a 17 yıl sonra çıkarılan Franck Ribery faturası çok ağır oldu!

Düzenleyen:
Galatasaray'a 17 yıl sonra çıkarılan Franck Ribery faturası çok ağır oldu!

SPOR Haberleri

Galatasaray eski yıldızı Franck Ribery'ye tazminat ödeyecek. Dursun Özbek yönetimi gelir gelmez bombayı kucağında buldu. İşte detaylar...

Galatasaray'a bu yoklukta bir de Franck Ribery faturası çıktı... 2004-2005 sezonun devre arasında transfer olduğu Sarı-Kırmızılılar'da 6 ay top koşturan ve kalitesini konuşturan Fransız yıldızın ayrılışı olaylı olmuştu.  Yaşananların üzerinden yaklaşık 17 yıl sonra Galatasaray, gelen haberle bir kez daha şok yaşadı.

GÖZLER ÜNAL AYSAL'DA

TGRT yorumcusu Gökhan Dinç, yaptığı paylaşımla konuyu gündeme getirdi. Dinç, Twitter hesabından, "Franck Ribery'nin menajeri Bruno Heiderscheid ile ilgili mahkeme kararı kulübe ulaştı. GS 700 bin euro tazminat ödeyecek. Dönemin başkanı Ünal Aysal tazminatı kendisinin ödeyeceğini açıklamıştı. Gözler Ünal Aysal'da" ifadelerini kullandı.

Franck Ribery'nin o dönem menajeri olan Bruno Heiderscheid, menajerlik ücretinin ödenmediği gerekçesiyle hem Galatasaray'ı hem de Ribery'i dava etmişti.

39 yaşındaki Ribery, Serie A ekiplerinden Salernitana forması giyiyor.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...