Batuhan Karadeniz Iğdırspor'dan ayrıldı... Transferin gözdesi pivot santrfor yeni takımını arıyor

Düzenleyen:
Batuhan Karadeniz Iğdırspor'dan ayrıldı... Transferin gözdesi pivot santrfor yeni takımını arıyor

SPOR Haberleri

Türk futbolunun yaramaz golcüsü Batuhan Karadeniz, Iğdırspor FK'dan ayrıldığını açıkladı. 2. Lig'in kapısından dönen Iğdır ekibine geçen yazı transfer olan 31 yaşındaki santrfor 16 maçta 16 gol atmıştı. Batuhan, Instagram hesabından duygusal bir veda mesajı paylaştı.

"Sezon başında transfer olduğum Iğdırspor’dan bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Iğdırspor’da forma giydiğim süre boyunca bana desteklerini esirgemeyen başta Iğdırspor Başkanı Sayın Cantürk Alagöz’e, beni her zaman baştacı yapan değerli Iğdırspor taraftarlarına ve Iğdır halkına, takım arkadaşlarıma, Iğdırspor çalışanlarına ve menajerime teşekkürü bir borç bilirim. Kariyerime devam edeceğim takımı kısa zaman içinde spor kamuoyu ile paylaşacağım. Saygılar…"

Batuhan Karadeniz

Beşiktaş'tan sonra sırasıyla Eskişehirspor, Trabzonspor, Elazığspor, Sivasspor, St. Gallen, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor, Bandırmaspor, Tuzlaspor, Hekimoğlu ve son olarak Iğdır FK forması giyen Batuhan Karadeniz, eski takımına dönebilir.

Sakarya yerel basınından Spor 264'ün haberine göre; TFF 1.Lig için hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor'da gündeme Batuhan Karadeniz geldi. Geçtiğimiz gün 550 bin TL'lik çıkış opsiyonunu kullanarak takımdan ayrılan Tahir Babaoğlu sonrasında kadrosuna yerli bir ismi katmak isteyen yeşil-siyahlılar, eski golcüsünü istiyor.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...