Acun Ilıcalı Trabzonspor'un milli yıldızına talip... Eren Elmalı'nın maliyeti tek transferle çıkabilir!

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı Trabzonspor'un milli yıldızına talip... Eren Elmalı'nın maliyeti tek transferle çıkabilir!

SPOR Haberleri

Gelecek sezon Premier League'e yükselmek için iddialı bir kadro kurmak isteyen Hull City, Türkiye pazarından transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ozan Tufan için bekleyen, Nwakaeme için görüşmeleri sürdüren, Allahyar ve Traore'yi bitiren Acun Ilıcalı'nın takımı Trabzonspor'dan Berat Özdemir'e de talip oldu.

Acun Ilıcalı Trabzonspor'un milli yıldızına talip... Eren Elmalı'nın maliyeti tek transferle çıkabilir!Asıl bomba ise Berat Özdemir... Haber61 sitesi 24 yaşındaki defansif orta saha oyuncusunun Hull City ile görüştüğünü iddia etti. Ocak 2021'de Gençlerbirliği'nden 2.5 milyon euroya alınan milli futbolcu 5'e Hull City'ye satılmak üzere...

Abdullah Avcı Berat'a geçen sezon fazla şans tanımamıştı.Eğer bu transfer gerçekleşirse Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat için Kasımpaşa'ya ödenen 5 milyon euroluk maliyet amorti edilecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...