Beşiktaş ManU'nun yıldızına kancayı taktı

Beşiktaş ManU'nun yıldızına kancayı taktı

SPOR Haberleri

Alex Teixeira'nın yerine düşünülen Portekizli yıldız için 6 milyon avro önerildi.

MURAD TAMER

Beşiktaş’ta transfer harekâtı bütün hızıyla sürüyor. Romain Saiss’i resmen açıklayan siyah beyazlılarda, şimdiki hedef orta saha transferi. Yönetim, teknik direktör Valerien Ismael’in raporu doğrultusunda çalışmalarını yürütürken, Manchester United’ın yıldız futbolcusu Andreas Pereira için girişimler hızlandırıldı. İngiliz devinin Brezilyalı oyuncu için 8 milyon avro talep ettiği öğrenildi. Ancak Pereira’nın sözleşmesinin bir yıl kalmasından dolayı Ada ekibinin çok fazla diretemeyeceği düşünülüyor.

AVRUPA ISRARI

Büyük transfer için rakip ise Brezilya’nın köklü takımı Flamengo... Geçen sezon eski takımında kiralık olarak forma giyen Pereira’nın bonservisini almak isteyen Brezilyalılar, Beşiktaş’tan çok daha düşük bir rakam önerdi. Tekrar Avrupa’da top koşturmak isteyen 27 yaşındaki oyuncu da siyah beyazlıların ilgisinden memnun. Öte yandan teknik direktör Valerien Ismael’in yeni sezon kadrosunda düşünmediği için Andreas Pereira’nın transferinde ısrarcı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...