Ozan Kabak şansını bir de Fransa Ligi'nde deneyecek! Schalke 04 zararına satıyor...

Düzenleyen:
Ozan Kabak şansını bir de Fransa Ligi'nde deneyecek! Schalke 04 zararına satıyor...

SPOR Haberleri

Schalke 04'ün kadroda düşünmediği Ozan Kabak için son iddia Alman basınından geldi... 22 yaşındaki milli stopere Ligue 1 ekibi talip oldu.

Fenerbahçe de Kim Min-jae'nin satılması halinde Güney Koreli stoperin yerini Ozan Kabak'la doldurmayı planlıyordu. Schalke 04 geçen sezon Bundesliga'dan düşmüştü ancak bu sezon geri dönmeyi başardı. Alman kulübü 2019'da Stuttgart'tan 15 milyon euroya aldığı Ozan Kabak'tan fazla yararlanamadı. Milli futbolcuya 19 yaşında büyük yatırım yapan Almanlar öne Liverpool'a ardından da Norwich City'ye kiralandı. 

NİCE TALİP OLDU

Jürgen Klopp'un yetersiz bulduğu Ozan, Norwich'te de küme düşme üzüntüsü yaşayınca satın alma opsiyonu kullanılmadı. Schalke 04 şimdi oyuncunun yeniden parlayacağı bir kulübe kiralama fikrine bile sıcak bakmıyor. 

Galatasaray altyapısından yetişen yıldız isim Ocak 2019'da 11 milyon euro bonservisle Stuttgart'a satılmıştı.

Ozan Kabak'a Fransa'nın Nice kulübünün talip olduğu yazıldı.

Alman basını, Nice'in 38 yaşındaki stoper Dante'nin yerine Ozan Kabak'ın düşünüldüğü teklifin ise 6 milyon euro olduğunu yazdı.Ozan Kabak geçen sezon Premier Lig'den düşen Norwich formasıyla 11 lig maçında 924 sahada kalmıştı.

Schalke'nin 6'yı az bulmasına rağmen Ozan Kabak'tan çıkmak istediği ve 15 milyona aldığı stoperi zararına satacağı yazıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...