Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bunun adı çılgınlık! Fenerbahçe kombinesi saatler içinde tükendi

Bunun adı çılgınlık! Fenerbahçe kombinesi saatler içinde tükendi

SPOR Haberleri

Taraftarlar stadın önünde geceden kuyruk oluşturdu. Sabah 09.00’da başlayan satışlar iki saatte bitti. 21.750 lirayı bulan sezonluk biletleri alamayanlar isyan etti.

EMİN ULUÇ

Ligde sekiz sezondur şampiyon olamayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon hasreti dindirmek istiyor. Jorge Jesus’la başlayan heyecan dalgası Lincoln Henrique ve Bruma transferleriyle zirveye çıkınca taraftarlar da biletlere âdeta hücum etti. Önceki gün kongre üyelerinin hücumuna uğrayan kombineler, dün de taraftarlara satışa sunuldu. 2 bin 950 lira ile 21 bin 750 lira arasında değişen sezonluk biletleri almak için sarı lacivertli taraftarlar stadın önünde geceden kuyruğa girdi. Sabah 09.00’da gişelerin açılmasıyla kapanması bir oldu. Taraftarlar iki gün içinde 35 binin üzerindeki biletleri tüketti.

KULÜPTEN TEŞEKKÜR

Saatlerce bekleyen taraftarların birçoğu “Bilet kalmadı” sözleriyle hayal kırıklığına uğrarken “Taraftar burada, yönetim nerede” diye isyanını dile getirdi. Fenerbahçe yönetimi biletlerin kısa süre içinde kapışılmasının ardından taraftarlara teşekkür etti. Kulübün sitesinden yapılan açıklamada “Sahne bizim, saldır Fenerbahçe diyerek  başlayacağımız sezonda gücünü yanımızda hissettiğimiz taraftarlarımıza teşekkür ediyor, yeni sezonda hep birlikte büyük zaferlere imza atabilmeyi diliyoruz” denildi. Fenerbahçe, kombine ve loca satışlarından 25 milyon avroya yakın bir parayı kasasına koydu.

ABDÜLKERİM'E PARA VE TAKAS

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da istediği Konyaspor'un kaptanı stoper Abdülkerim Bardakçı için resmî teklifini yaptı. Sarı lacivertlilerin, 2,25 milyon avro ve Samatta, Lemos, Meyer, Caulker’dan birini teklif ettiği, Konyaspor'un ise 3,5 milyon avro istediği öğrenildi. Jorge Jesus'un, aynı ekipten Amir Hadziahmetovic için ise olumsuz rapor verdiği belirtildi.

PUTIN BOMBALAMAZSA KIEV'DE OYNARIZ

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turundaki rakibi Dinamo Kiev’in hocası Mircea Lucescu eşleşmeyle ilgili konuştu. Rumen teknik adam “Bizim için zor bir karşılaşma olacak. Fenerbahçe ile ilk turda karşılaşmak istemezdim” derken “19-20 Temmuz’daki ilk karşılaşma büyük bir ihtimalle Polonya’da olacak. Ancak Putin bombalamayı bırakırsa Fenerbahçe ile Kiev’de oynarız” ifadelerini kullandı. Karşılaşma büyük ihtimalle Polonya’nın 45 bin seyirci kapasiteli Varşova Şehir Stadyumunda oynanacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...