Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mesut Özil "çocukluk aşkı" Fenerbahçe'ye bunu da yaptı! Yıldız futbolcuyu bitiren hareket...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Mesut Özil "çocukluk aşkı" Fenerbahçe'ye bunu da yaptı! Yıldız futbolcuyu bitiren hareket...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Mesut Özil, kendi fotoğraflarını paylaşmadığı için Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabını takipten çıktı. 34 yaşındaki yıldızın, kulübün Twitter hesabını yöneten çalışanlarla küfürleştiği iddia ediliyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar, "Arsenal'i bile takip ediyorsun çocukluk aşkım dediğin Fenerbahçe'yi sildin, yazıklar olsun" sözleriyle tepki gösterdi.

Fenerbahçe ile Mesut Özil arasındaki soğuk savaş devam ediyor.

Ali Koç'un "Futboldan çok ticaret düşünüyor" diye eleştirdiği 34 yaşındaki yıldız geçen sezon kadro dışı bırakılmıştı."Yüzyılın transfer" olarak Sarı-Lacivertliler'e 3.5 yıllık imza atan Mesut Özil'i Arsenal'den getirebilmek için büyük fedakarlık yapan Ali Koç, kendisini kandırılmış hissediyor.

Zira, Mesut'un aklı futboldan çok yatırımlarında... Mesut Özil, kendi fotoğraflarını paylaşmadığı için Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabını takipten çıktı. 34 yaşındaki yıldızın, kulübün Twitter hesabını yöneten çalışanlarla küfürleştiği iddia ediliyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar, "Arsenal'i bile takip ediyorsun çocukluk aşkım dediğin Fenerbahçe'yi sildin, yazıklar olsun" sözleriyle tepki gösterdi. Mesut Özil'in diğer Fenerbahçe resmi hesaplarını takipten çıkmadığı görüldü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...