Wout Weghorst gelişmesi... Beşiktaş'ın transferdeki en büyük rakibi masadan kalktı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Wout Weghorst gelişmesi... Beşiktaş'ın transferdeki en büyük rakibi masadan kalktı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ın 1 numaralı santrfor aday Wout Weghorst transferinde kritik bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın teklifini kabul eden ancak süre isteyen Hollandalı golcü, Bundesliga ekipleriyle temas halindeydi. Borussia Dortmund ile Eintracht Frankfurt transferden çıkınca Siyah-Beyazlılar'ın işi imzaya kaldı... İşte Wout Weghorst transferinde son durum...

Premier League'den düşen Burnley, teknik direktörlüğe Vincent Company'yi getirdi. İngiliz basınında bugün çıkan "Burnley'in Weghorst ikilemi" başlıklı haberde Company'nin Hollandalı yıldıza sahip olmasına rağmen gelecek sezon yararlanamayacağı vurgusu yapıldı.

Devre arasında 14 milyon euroya transfer edilen Hollandalı santrfor Premier League'de 20 maça çıktı ama küme düştükten sonra "Burnley'de bir geleceğim kalmadı. Championship'te oynamam. Zaten kontratımda da bu yazıyor" ifadelerini kullanmıştı.

TRANSFERİ AN MESELESİ

Hollanda formasıyla Uluslar Ligi'nde etkili bir performans sergileyen 29 yaşındaki yıldız, Beşiktaş'tan gelen teklife sıcak baktığını söyledi ancak yönetimden süre istedi. Bu süre içinde Borussia Dortmund ile Eintracht Frankfurt da Weghorst'ta talip oldu.

Ancak Dortmund son kararını Ajax'tan Haller yönünde kullandı. Frankfurt ise Lucas Alario'yu bitirdi. 

Alman kulüplerinden beklediğini bulamayan Weghorst'un Beşiktaş yönetiminde istediği süre doldu.

Hollandalı yıldızın Beşiktaşlı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...