Ahmet Nur Çebi transferler hakkında bilgi verdi... Rıdvan Yılmaz'daki son durum

Düzenleyen:
Ahmet Nur Çebi transferler hakkında bilgi verdi... Rıdvan Yılmaz'daki son durum

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Siyah-Beyazlı kulübün transfer gündemine dair bilgilendirme yaptı. Eintracht Frankfurt'a transferinde son dakika pürüzü çıktığı iddia edilen Rıdvan Yılmaz konusu netleşti. Beşiktaş genç yıldızından büyük gelir bekliyor.

Ahmet Nur Çebi'den satırbaşları şöyle:

"Rıdvan Yılmaz transferi bitmek üzere. Ersin Destanoğlu için de teklifler var. Rıdvan için 4 Milyon euro kesin aldık. 2,5 Milyon euro da kontratta var, %90 alacağız. Daha yukarısını da alabiliriz."

"8+3 yabancı kuralı, 3 yerli 8 yabancının olması ve 14 yabancının kadroda olması, Atiba ile sözleşme yapma açısından elimiz güçlendi. Atiba bizle 1 yıl daha devam edecektir. Ancak, işin ekonomik yönünü göz ardı etmeyeceğim."

"Weghorst olumlu döndüğünde, başka biriyle sözleşme yapmadıysak önceliği ona veririz. Bugünden itibaren görüşmelerimizi başlattık. Ya nasip diyeceğiz. Weghorst'tan önce biriyle anlaşırsak olmaz, anlaşmazsak Weghorst olur. Weghorst ile ekonomik olarak el sıkıştık. Ailesiyle ilgili konu kaldı."

"Saiss ve Gedson gibi çok iyi transferlerimiz oldu. Birkaç transfer daha yapacağız. En önemlisi de forvet. Weghorst ile ekonomik olarak el sıkıştık. Ailesiyle ilgili konu kaldı. Biz başka oyunculara da bakıyoruz."

"Cyle Larin ile görüşmüyoruz, yarın ne olur bilemem. Abdülkerim Bardakçı, Kazımcan Karataş listemizde."

"Muleka ve Muleka gibi oyuncular gündemimizde. Muleka tek alternatif değil ama kendisi beğendiğimiz bir oyuncu."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...