Lincoln Henrique: "Jorge Jesus, dünyanın en büyük teknik direktörlerinden biri"

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Lincoln Henrique: "Jorge Jesus, dünyanın en büyük teknik direktörlerinden biri"

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln Henrique, sarı-lacivertli kulübe geldiği için mutlu, gururlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. 23 yaşındaki futbolcu, "Jesus, dünyanın en büyük teknik direktörlerinden biri. Fenerbahçe de Türkiye'nin en büyük kulübü." ifadelerini kullandı.

Portekizli dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile Fenerbahçe'nin kariyerine en iyi şekilde etki edeceğini söyleyen 23 yaşındaki futbolcu, "Jesus, dünyanın en büyük teknik direktörlerinden biri. Fenerbahçe de Türkiye'nin en büyük kulübü. Kariyerime çok olumlu katkıları olacak. Ben de bunun için hazırım. Fenerbahçe Kulübü olarak bu sezon hedeflerimize ulaşabilmemiz için hocamız, oyuncularımız ve taraftarlarımızla birlik olarak çok çalışmamız gerekiyor." diye konuştu.

JORGE JESUS İÇİN GELDİ

Lincoln, Fenerbahçe'deki meydan okumaya hazır olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'den teklif geldiğini duyduğumda çok heyecanlandım ve mutlu oldum. Menajerime Fenerbahçe gibi bir takımda, Jorge Jesus gibi bir teknik direktörle çalışmak istediğimi söyledim. Bu meydan okumaya kendimi hazır hissettim. Bana hangi pozisyonda ihtiyaç duyulursa elimden geleni yapacağım." değerlendirmesinde bulundu.

Lincoln Henrique: "Jorge Jesus, dünyanın en büyük teknik direktörlerinden biri"

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...