Son dakika Fenerbahçe haberi... Anthony Nwakaeme dedikodularına son nokta

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Son dakika Fenerbahçe haberi... Anthony Nwakaeme dedikodularına son nokta

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe, Trabzonspor'la yollarını ayıran Nijeryalı forvet Anthony Nwakaeme'yle ilgilenmediklerini açıkladı. 33 yaşındaki futbolcunun ismi bir süredir Sarı-Lacivertliler'le anılıyordu.

Son dakika Fenerbahçe haberi... "Kulübümüzün, Anthony Nwakaeme ile ilgili ne geçmişte ne de mevcut transfer döneminde hiçbir teması dolayısıyla transfer girişimi olmamıştır.Bununla beraber söz konusu futbolcunun menajeri Kulübümüzle temasa geçtiğinde futbolcu ile ilgilenmediğimiz kendilerine ifade edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

HULL CİTY İLE GÖRÜŞÜYOR

33 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, Trabzonspor ile toplamda 145 resmi maça çıkan Nwakaeme, 47 gol atıp 40 da asist yaptı. Geçen sezon ise Süper Lig'de 13 gol, 10 asistle şampiyonluğu getiren isimlerden biri oldu.

Yönetiminde 3.5 milyon euro ve 3 yıllık kontrat istediği iddia edilen Nwakaeme, kendisine önerilen rakamı beğenmedi. İsmi Galatasaray ve Fenerbahçe'yle de anılan Nijeryalı forvet en ciddi görüşmeyi ise eski hocası Şota'nın çalıştırdığı Hull City ile yapıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...