Henry Onyekuru kazandığı paraları düğünde böyle savurdu

Düzenleyen:
Henry Onyekuru kazandığı paraları düğünde böyle savurdu

SPOR Haberleri

Etebo ve Onyekuru, Etebo'nun kızının doğum gününde para saçtı! Avrupa'da kazandığı paralarla kur farkı nedeniyle ülkesinde krallar gibi geçinen 25 yaşındaki forvet, Galatasaray'da 2 şampiyonluk yaşamıştı.

Olympiacos'un Nijeryalı futbolcunu Henry Onyekuru, Galatasaray'dan eski takım arkadaşı Oghenekaro Peter Etebo'nun kızının doğum gününde para saçtı. Nijerya'da düzenlenen doğum günü partisinde çekilen bir fotoğraf sosyal medyaya düştü.

KUR FARKI KRAL YAPTI

Galatasaray hesaplarının gündeme getirdiği fotoğrafta Onyekuru'nun elindeki para balyasını cömertçe savurduğu görülüyor. Yerlere saçılan paralar dolar değil. 1 Türk Lirası, Nijerya'nın para pirimi Naira'nın 24 katı. Nijerya'da 1 dolar ise 420 Naira ediyor.

Avrupa'da kazandığı paralarla kur farkı nedeniyle ülkesinde krallar gibi geçinen 25 yaşındaki forvet, Galatasaray'da 2 şampiyonluk yaşamıştı. Fotoğrafta ayrıca askeri kıyafetli bir şahıs dikkatlerden kaçmadı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...