Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun istedi ve aldı! Ozan Tufan imzayı atıyor

Düzenleyen:
Acun istedi ve aldı! Ozan Tufan imzayı atıyor

SPOR Haberleri

Acun Ilıcalı'nın, transfer listesinde olan ve bir süredir adı Hull City ile anılan Ozan Tufan'la anlaştığı öne sürüldü.

Fenerbahçe'de umduğunu bulamayan ve kadro dışı kalan Ozan Tufan'ın, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin yeni sezon planlarında yer almayan 27 yaşındaki futbolcunun hafta sonu İngiltere'ye giderek imzayı atacağı söyleniyor.

YILLIK ÜCRETİ PERFORMANSINA GÖRE BELİRLENECEK

Sporx'in The Athletic'ten aktardığı habere göre, 27 yaşındaki futbolcu, Acun Ilıcalı'nın sahibi ve başkanı olduğu Hull City ile anlaşmaya vardı. Ozan Tufan'ın bu hafta sonu İngiltere'ye giderek yeni takımına katılacağı ifade edildi. Milli futbolcunun sözleşmesinin iki ya da üç yıllık olacağı belirtilirken, alacağı yıllık ücretin ise performansa dayalı olduğu aktarıldı.

Ozan Tufan, geçen sezon da İngiliz ekibi Watford'a kiralık olarak transfer olmuş, devre arasında ise Fenerbahçe'ye geri dönmüştü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...