Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dimitris Itoudis: Tarih yazmak için Fenerbahçe Beko'dayım

Düzenleyen:
Dimitris Itoudis: Tarih yazmak için Fenerbahçe Beko'dayım

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Beko yeni başantrenörü Dimitris Itoudis için imza töreni düzenledi. Son 8 sezondur CSKA Moskova'yı çalıştıran 51 yaşındaki Yunan koç Sarı-Lacivertliler'le 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe haberleri... Itoudis sözlerine Türkçe olarak "Günaydın, merhaba" diyerek başlarken, "Onurluyum, çok şanslıyım ve görevimle sorumluluğumun farkındayım. Fenerbahçe'ye geldiğim için; başkan Ali Koç'a, Gheardini, Sertaç Bey'e teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü biliyordum ancak bunu birebir yaşamak çok güzel. Ben ve ekibim tarih yazmak için buradayız. Elimizden geleni yapacağız. Fenerbahçe ailesiyle bunu birlikte yapacaeğız. Başkanımızın beklentilerini biliyorum. Bu beklentileri karşılaşacağız. Bu salonda geçmişte çok fazla şeyler yaşandı. Salonun her yerinde ismim vardı. Çok teşekkür ediyorum" sözleriyle iddialı mesajlar verdi.

OBRADOVİC'İN SAĞ KOLUYDU

Fenerbahçe eski coach'u Zeljko Obradovich'le  ilişkisiyle ilgili olarak ise Itoudis, "Zeljko Obradovic ile iş arkadaşı değiliz aynı zamanda aile dostuyuz da. Andreas Pistiolis ile de uzun yıllar beraberdik ve kendisiyle yakın ilişkimiz var. Rekabet hep olacak. Partizan, Anadolu Efes, Galatasaray. Bunların hepsi büyük takımlar. Rekabet devam edecek. Herkes kazanmak için oynuyor. Benim buradaki hedefim de çok net." açıklamalarını yaptı. 

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Takıma kimlerin geleceği yönündeki soruya net yanıt vermeyen Yunan çalıştırıcı, "7 gün 24 saat çalışacağız. Artık resmi olarak buradayım. Oyuncuları tartışıyoruz. Tabloyu netleştirmek için biraz zaman gerekiyor. Taraftarlar rahat uyuyabilir; çünkü Fenerbahçe'yi daha büyük ve güçlü yapmak için çalışıyoruz. Burada olduğum veya olmadığım sürece Gheardini ile birlikte en güzel takımı kurmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...