Scottie Wilbekin Fenerbahçe Beko formasıyla Türkiye'ye geri dönüyor... Resmi açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
Scottie Wilbekin Fenerbahçe Beko formasıyla Türkiye'ye geri dönüyor... Resmi açıklama

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / AA

Başantrenörlüğe Dimitris Itoudis'i getiren Fenerbahçe Beko, Avrupa basketbolunun en iyi guardlarından biri olan Scottie Wilbekin'le anlaştı. Son 4 sezondur Maccabi Tel-Aviv forması giyen 29 yaşındaki Amerikalı yıldızla transferde son aşamaya gelindi.

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, Scottie Wilbekin'in transferini açıkladı. Itoudis'in imza töreninde konuşan çiçeği burnunda yönetici, şunları kaydetti:

JAN VESELY GİDİYOR

"Wilbekin de dahil birçok oyuncuyla temas halindeyiz. O da bunlardan biri. Kolay bir süreci yok. Devam eden sözleşmesi var. Başka bir takım da resmin için de. Elimizden gelen fedakarlığı yapmaya çalışıyoruz. Net bir durum yok. Vesely, bu ailenin 8 senedir önemli bir parçası. Epey süredir temaslarımız oluyor. Karar tamamen onda. İnsan bazen hayatıyla ilgili farklı bir karar vermek istiyor. Kulüp, devam etmesi için her türlü fedakarlığı yapmış durumda. Karara saygı duyacağız. De Colo da temaslarımız devam ediyor. Başantrenörün teknik analizi her şeyden önemli."

İLK TRANSFER JONATHAN MOTLEY

Itoudis'in ilk transferi Kuban'dan Jonathan Motlet olmuştu. Amerikalı uzunla dün 2 yıllık sözleşme imzalandı. Fenerbahçe Beko'da Ahmet Düverioğlu ve Danilo Barthel'in yanı srıa Nando De Colo da ayrılacak. Ahmet Düverioğlu Frutti Extra Bursaspor'a imza attı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...