Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ahmet Nur Çebi Marko Arnautovic haberlerini doğruladı

Düzenleyen:
Ahmet Nur Çebi Marko Arnautovic haberlerini doğruladı

SPOR Haberleri

Ahmet Nur Çebi'den son dakika transfer açıklaması... "Haris Seferovic ve Marko Arnautovic gündemimizde olan forvet adaylarında ikisi. İki futbolcu için de girişimlerimiz var"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Marko Arnautovic haberlerini doğruladı... Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Çebi, "Haris Seferovic ve Marko Arnautovic gündemimizde olan forvet adaylarında ikisi. İki futbolcu için de girişimlerimiz var.” dedi.

WEST HAM'IN ESKİ GOLCÜSÜ

Teknik direktör Valerien Ismael'in yurt dışı hazırlık kampına kadar golcü oyuncu transferinin bitirilmesi yönündeki talebini karşılamaya çalışan siyah beyazlı idareciler, Avusturya Milli Takımı'nın tecrübeli forveti için temaslara başladı.

Bonservisi Serie A ekibi Bologna'da bulunan 33 yaşındaki Arnautovic, geçen sezon 33 maçta 14 gol ve 1 asistlik hücum performansı sergiledi. Kulübü Bologna ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve bonservis bedeli 6 milyon Euro civarında olan Marko Arnautoviç'in mali koşullar uygun olduğu takdirde Beşiktaş 'a imza atması bekleniyor. 

Yıldız golcü Premier League'de de bir süre West Ham United forması giymişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...