Fenerbahçe'den ayrılıyor iddialarına Mesut Özil'den açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fenerbahçe'den ayrılıyor iddialarına Mesut Özil'den açıklama geldi

SPOR Haberleri  / İHA

Mesut Özil, Fenerbahçe'de kalacak mı, gidecek mi yoksa futbolu mu bırakacak tartışmaları uzun süredir devam ediyor. Bu konuyla ilgili Özil'den açıklama geldi.

"Mesut ol" kampanyası ile Fenerbahçe'ye gelen Mesut Özil, bekleneni veremedi. Dünyaca ünlü yıldız, ligin ikinci yarısında Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı bırakıldı. O günden bu yana hakkında birçok iddia ortaya atıldı. 

"ÖZEL BİR PROGRAM EŞLİĞİNDE HAZIRLANIYORUM"

Son olarak Özil'in, Fenerbahçe'yi sosyal medyada takibi bıraktığı yönünde haberler çıktı. Yıldız futbolcu, bu konuya ilişkin açıklamada bulundu. Hakkında yapılmaya çalışılan itibarsızlaştırmaları engellemek ve camiayı bilgilendirmek adına konuştuğunu vurgulayan Özil "Bireysel olarak özel bir program eşliğinde hazırlıklarımı yapıyor, her an çocukluk aşkıma kavuşmak ve katkı vermek adına sabırla zamanımın gelmesini bekliyorum" dedi.

"FENERBAHÇE'DE BİRÇOK HEDEFİM VAR"

Fenerbahçeli taraftarlara da seslenen Özil, sözlerini şöyle sürdürdü: Ben Fenerbahçe’ye ve vatanım Türkiye’ye tatil yapmaya gelmedim. Şanlı formamızı terlettiğim her anda katkı vermekten başka bir amaç ilke edinmedim. Çocukluk aşkım Fenerbahçe’de yaşamayı arzu ettiğim birçok hedefim var. Bunları gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağım. Hem ben, hem de kulübüm, futbolun doğasında olan bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en iyi şekilde atlatarak sevdam Fenerbahçe’ye hizmet etmek en büyük arzumdur. Taraftarlarımızdan ricam, medyada çıkan yalan haberlere itibar etmemeleridir.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...