Koç gibi başkan!

Koç gibi başkan!

SPOR Haberleri

Koç “Yeni TFF’nin kulüpleri dinleyecekmiş gibi bir yaklaşımı var. Bu iyi bir gelişme. Eğer kendi kulübümün çıkarları adına çalışırsam en ağır eleştiriyi yapsınlar” dedi.

TFF’deki genel kurulun ardından Kulüpler Birliği Vakfında da seçim gerçekleşti. Daha önce görevi devredeceğini açıklayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun yerine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkan seçildi. Koç’un tek aday olduğu toplantıya Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve diğer Süper Lig kulüplerinin başkanları katıldı.

AĞAOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Genel Kurul sonrasında kameralar karşısına geçen Ali Koç “Ahmet Ağaoğlu tarihin en garip sezonunda başkanlık yaptı. Her zaman kulüplerin ihtiyaçlarına göre çalıştı. Ona teşekkür ediyorum. İçeride de söyledim, eğer kendi kulübümün çıkarları adına çalıştığımı düşünen olursa en ağır eleştiriyi, ikazı yapsın dedim. Yeni TFF’nin kulüpleri dinleyecekmiş gibi bir yaklaşım var. Bu bizim için önemli. Öbürleri de sağ olsunlar dinliyorlardı, ancak bir arpa boyu yol gidemiyorduk” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...